Anders och Günter är i mål!

140623_insta

Nu har de tagit sig hela den långa vägen från Oceansida på västkusten till Annapolis på östkusten. 8 dygn, 9 timmar och 44 minuter blev tiden.

Just nu kan vi väl förmodar att hela gänget ligger och sover. Vi väntar på mer uppdaterad information och bilder som vi hoppas kommer att komma upp under dagen.

11 Kommentarer
 1. Jonas
  Jonas says:

  Grattis till väl genomfört lopp. Det har varit kul att följa ert äventyr från hemmaplan också. Vi är nog ganska många som suttit och tittat på kartan med er GPS-plupp på både dator och i mobilerna.

  Svara
 2. Magnus
  Magnus says:

  Grattis till en fantastisk prestation. Det är med spänning vi har följt ert äventyr över den amerikanska kontinenten.

  Svara
 3. Anders Gyllen
  Anders Gyllen says:

  Grattis såinibomben! Vilken insats! Er framfart har varit spännande att följa. Låt cyklarna vila några dagar nu. 🙂

  Svara
 4. Olof
  Olof says:

  Grattis! Oerhört imponerande, har varit mycket kul att följa er framfart med kul berättelser och fantastiska bilder, vilken insats!!! Snacka om att sätta en hög standard.

  Svara
 5. Göran T
  Göran T says:

  Vilken ruggig insats grabbar. Det har vart kul att följa er via app och webb. Stort grattis detta har ni ju gjort otroligt bra. Snacka om tjocka pannben. Skall bli kul att följa er nästa år då tror jag stenhårt på seger i er klass 🙂

  Svara
 6. Jimmie Gull
  Jimmie Gull says:

  Jag körde bil på delar av sträckan i trakterna av Senoma och Flagstaff. Jag tror mig veta hur den delen kan vara på en cykel. Ni har dessutom some team fixat alla andra delar av resan. Vilken lag insats! Grattis till alla!

  Jimmie

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *